2015/09/04

TFW Helsinki - somettajista sotureiksi

No nyt! #adidasheimohommat kipitelty loppuun kunnialla ja hypermeno jatkuu. Takki ei tosiaan tyhjentynyt eikä sportti-into laantunut Joonas Laurilan ja Hanna Gullichsenin hellässä niskalenkissä - päinvastoin. Vuosisadan rakkaustarina on tässä - maaniset instagrammaajat, Paju & Minni, jäivät yhdes koos koukkuun itsensä ylittämiseen (ja Snapchattiin). Juoksukesä loppui ja semimasokistinen tuskankaipuu jäi. Näillä tavisvartaloisilla somemuijilla on myös yhteisiä unelmia ja yksi niistä on revitty bodi!
Kesästä jäi sportyfeel, mutta eittämättä myös muutama festarigramma ja hienoinen laiskotus. Apu on kuitenkin lähellä. Tämä kowa kaksikko starttaa nyt megatehokkaat soturitreenit TFW Helsingillä. Training for Warriors on iloisesta jenkkilästä tänne jylhään pohjolaankin rantautunut valmennusmetodi, joka levittää positiivista sanomaa harjoittelusta, liikunnasta, hyvinvoinnista sekä reippaasta elämänasenteesta. Siis hauskaa, yhteisöllistä ja kowaa?! Count us in! 
Tavoitteena neljät treenit viikossa ja freesi elämä myös salin ulkopuolella (ehei, ei nyt sentään ihan tipaton, mutta hivenen kuivempi...). Tiedossa varmasti hikeä, valitusta, kyyneleitä, itsensä voittamista, liikuttavan huikeaa yhteishenkeä ja aevan törkeetä somespämmiä. Silmäpallot tiukasti nyt siis tänne blogin suuntaan, sekä Pajun ja Minnin instaan (@pajunkissa, @minnihei) sekä snäppiin (@pajupurovuo, @minnihei). Soturimainen heippander täältä ja innolla täysin uudenlaisia treenejä kohti! 

Ps. Keräilemme vielä hetken itseäm... taistelijaluonnetta (!!) ja julkaisemme (mustavalkoiset) kuvat lähtötilanteesta myöhemmin...

// Kynän varressa heilui tällä kertaa ihana Minni, jonka kanssa somettaminen ja treenaaminen on kulkenut sulavasti käsi kädessä jo adidasheimosta lähtien. Minnin kanssa tulemme jakamaan fiiliksiämme treenaamisesta pitkin syksyä, joten jos motivaatio kesän jälkeiseen ryhdistäytymiseen on hukassa, niin täältä takuulla pesee! Ensimmäiset TFW -treenit (olemme vakavasti Minnin kanssa sitä mieltä että salin uudelleennimeämistä tulisi harkita tämän vaikean kirjainyhdistelmän vuoksi) ovat nyt takana ja fiilikset täydet viis kautta viis. Jos treeneistämme herää kysyttävää, niin soturit lupaavat olla valmiudessa ja vastata parhaansa mukaan. Kowa syksy tulossa, yhet (protskupirtelöt) sille!

2 kommenttia:

  1. Jes, oispa itelläkin noin suuri treenimotivaatio :D

    VastaaPoista
  2. Wau! Onks toi haba fotoshopattu - vai onkse ihka aito?!

    t. nimim. "Jaksaa-jaksaa...!" ;)

    VastaaPoista