2015/03/18

tumblr tytöt tavastiallaEi vitsit miten rakastankaan kollaasien tekemistä! Näihin saa kyllä aikaa kulumaan helposti jos tahtoo, sen verran inspiroivaa puuhaa - joskus tarkoituksella välttelenkin tumblr blogeja tai Pinterestiä, sillä niiden selaamiseen uppoaa välillä turhankin pitkäksi aikaa.

Oli tälläkin kollaasilla ihan oikea tarkoituskin, nimittäin Say Lou Lou ja illan keikka Tavastialla!! Lippujakin näyttäisi vielä löytyvän (22 euroa on erittäin suopea hinta näistä tytöistä), joten käykäähän nappaamassa nopeasti omanne jos kaipaatte jotain kivaa tekemistä illaksi! Nähdään Tavastialla! sources: 1, 2, 3, 4, 5, 6.

2 kommenttia:

 1. Hah, hauskaa että oot käyttänyt tota turkoosia merihörsyläkuvaa - sama löytyy mun Pinterestistä ja olennaisena osana inspiraatiota yhteen suureen kouluprojektiin :D
  Hyvää keikkaa! Tän kun ois tiennyt vähän aikaisemmin niin ois voinut sumplia menot niin, että pääsis itsekin, harmi. Mut eiköhän nää oo vielä toistekin mahdollista nähdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hohoo mikä sattuma! Hyvä inspiskuva ;--)) Harmi ettet päässy keikalle... Onneksi ne tykkää käydä täällä niin on mahiksia vielä nähdä!

   Poista