2014/10/13

perästä saa kuulua - kerro mielipiteesi!

Tasapaksun arjen keskeltä hyvää iltaa! (Vau miten piristävä aloitus...) Vaikka viime päivät ovat olleet yhtä harmaita kuin Itä-Helsingin betonihelvetti, en anna kaamosmasennuksen voittaa. En, vaikka ystäväpariskunta hihkuu lähtevänsä pian puolen vuoden irtiotolle reissaamaan ympäri maailmaa (nauttikaa niin hitosti!). Pitkistä työpäivistä ja valloillaan olevasta väsymyksestä huolimatta haluan pitää itseni mahdollisimman aktiivisena, jotta homma ei lähtisi täysin lapasesta. Siksi olenkin päättänyt antaa taas blogilleni enemmän aikaa (vaikka sitten kahdelta yöllä), koska tämä on se harrastus joka pitää mieleni virkeänä (paitsi ehkä silloin kahdelta yöllä).

Koska te, ihanat lukijani, olette kuitenkin edelleen se syy miksi jaksan täällä vuodesta toiseen höpötellä, olisi mielenkiintoista kuulla silloin tällöin myös teidän mielipiteitä, ajatuksia ja ideoita blogiani kohtaan. Siitä syystä väsäsinkin blogin reunaan kyselyn, jonka avulla voisin jälleen hieman kartoittaa toivomuksianne. Tämän postauksen kommenttiosioon saa myös vapaasti kirjoitella esimerkiksi yksittäisiä postaustoiveita, tai muuten vaan terveisiä allekirjoittaneelle - se olisi enemmän kuin mukavaa!
Yritän myös panostaa jatkossa monipuolisuuteen, sillä tiedän ettei Instagram-kuvat ole blogien ykkösherkkua - mutta parempi ehkä sekin kuin täysi radio silence? Paljon kivoja juttuja olenkin jo ehtinyt teitä varten mietiskellä, joten oottakees vaan! Tähän loppuun haluaisin kuitenkin vielä kertoa, että:

1. Bikram-jooga ei ollutkaan kaiken sen stressaamisen jälkeen yhtään niin hirveää kuin olin ajatellut. (Harkitsen oikeasti jopa kausikortin hankkimista!) Olen kuitenkin edelleen sitä mieltä, että jotkut liikeet ovat tehty vain ihmisen kiusaksi.

2. Kävin Fafa'sin myyjän kanssa seuraavan keskustelun: "I would like to have one falafel hal-" - "Yeah, I know. You were here yesterday as well." Se siitä lounaspaikasta sitten.

3. Nauroin kuollakseni, kun Jay Z:llä meni tunteisiin (feat Paul).

14 kommenttia:

 1. Paju, sun jutut, tapa kirjottaa ja kuvien fiilis on ihan omaa luokkaansa! Taas alko hymyilyttää, vaikka kello on tosiaan kaks yöllä ja viime päivät on todella taas potkinu päähän.

  VastaaPoista
 2. Sisustusjutut on ihanimpia! :)

  VastaaPoista
 3. Joo kyl tääl sun blogissa parasta on fiilis! Kuvissa on ihana fiilis, teksti on erityisen hyvin hallussa ja jutut ihan arkipäiväisistä asioista on kivoja. :9

  VastaaPoista
 4. ruoka ja sisustusjutut on ahh mutta siskoa enemmän :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, siskolle on välitetty terveiset! Katsotaan jos saisin sen taas joskus kameran ja ehkä myös kynän ääreen ;-)

   Poista
 5. Susta on saanut blogin perusteella vaikutelman, että olet välitön, hauska ja ajatteleva tyyppi! Toiveena on lisää kuvia sinusta, koska tyylisi on kiva, arjestasi sekä sisustuksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanista sanoistasi! Yritän toteuttaa toivomuksiasi mahdollisimman hyvin :-)

   Poista
 6. Puoli kahdelta yöllä naurattaa lukea tällaista. Hymyilyttäviä postauksia on aina kiva lukea, olivatpa ne aiheesta mistä hyvänsä. Ja ihana karttapallo! Mulla on fiksaatio niihin. Eniten rakastan omaani. Jostain syystä mies ei innostunut ajatuksesta, että kerättäisiin niitä esim. kymmenen erilaisen kappaleen kokoelma kämpän täytteeksi. En ymmärrä. Siispä toivon myös lisää kuvia karttapalloista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha! Karttapallofiksaatio, todella kova! Onpas kumma kun mies ei innostu ajatuksesta. Harmi kun meilläkin on vaan tuo yksi ;-)

   Poista
 7. Voi Paju, blogisi on niin symppis! Jatka samalla tyylillä :) Nyt kun muutin tänä syksynä Turkkuseen on niin ihana vain katsella juuri tuollaisia ratikkakuvia, jotta Helsinki-ikävä ei kasva liian suureksi. Fafas <3 <3

  Postaustoiveita koti- & sisustusjuttujen lisäksi:
  Kaikki jänskät häppeningit ja jutut mitä touhuilet arkena :) Vinkkejä kivoista musalöydöistä yms. otetaan mielellään vastaan :)

  -Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Elina! Sisustus- ja arkijuttuja täällä tullaan näkemään varmasti :-) Kaunista loppusyksyä Turkkuseen!

   Poista