2013/02/23

ai blogiin pitää kirjoittaakin

Postaustoiveenne jäivät muhimaan korvan taakse oletettua pidemmäksi aikaa. Nostan hattua bloggaajille, joiden rahkeet riittävät päivätyön, opiskelun ja harrastusten lisäksi myös säännölliseen postausrytmiin. Kertokaa miten? Hieman pelottaa, kuinka tämän tytön käy ensi kuun puolesta välistä lähtien, nimittäin  rumpujen pärinää  koulunpenkki kutsuu jälleen! Toivottakaa minulle kovasti onnea, että loppuvuodesta ansioluettelossani lukisi liikenneasematyöntekijän lisäksi sisustusassistentti.

Huonoa omaatuntoa lievittääkseni, tässä ensimmäinen pläjäys parin viikon takaisista kuvauksista Timon kanssa. Tänään ohjelmanumerossa on kovan salitreenin lisäksi herkullinen synttäri-illallinen Yumessa kera ihanien ystävien. Hauskaa viikonloppua kaikille lukijoilleni!

15 kommenttia:

 1. asutko helsingin kalliossa :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vastaapliiis:D

   Poista
  2. oon ettimäs jotaki opiskelia kämppää (yksiötä) niin onko se oikeesti semmone pahamaineinen kaupunkin osa niinku monet väittäää tuleeks siel oikeesti vastaa narkkareja, spuguja, katu huoria?! ja heiluuks sielä puukot ja kuoleeko muka siellä?!
   ja onko siinä lähellä hakaniemen metroasema?:) kiitti jos vastaat:)

   Poista
  3. Mistä päin olet muuttamassa? :-D Asun keskellä "pahamaineista Piritoria", Sörnäisten metroaseman vieressä (Hakaniemi on keskustaan päin seuraava pysäkki), eli kyllä täällä nistejä näkee päivittäin, mutta harvoin sitä saa kuitenkaan oman henkensä puolesta pelätä!

   Poista
  4. oulusta pohjois-pohjanmaalta :)

   Poista
  5. Nykyiseen asuinpaikkaasi nähden Kallio saattaa olla hieman räväkkä :-D Mutta puukosta voi saada Oulussakin, ei sitä täällä tarvitse pelätä. :-)

   Poista
  6. eikös siinä oo hyvät kulkuyhteydet keskustaan:)?

   Poista
  7. Parhaat mahdolliset! Metro nyt on nopein, perillä muutamassa minuutissa. Busseja menee jatkuvasti ja raitiovaunukin on aina yksi vaihtoehto!

   Poista
 2. hirmusesti onnee! :)) voisit kertoo tosta koulusta tarkemminki, minkä asteinen ja miten päädyit sinne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii kiitos! :3 joo ajattelin kirjoittaa tästä sitten kunhan koulu pääsee alkamaan!

   Poista
 3. woopwoop! onnee koulupaikasta ja ihanii kuvii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeeee!! Kiitos paljon :--*

   Poista