2012/12/03

tokyo's christmas sale

Jo pieneksi perinteeksi muodostuneet TOKYOn joulumyyjäiset meinasivat mennä allekirjoittaneelta tänä vuonna kokonaan ohitse, mutta onneksi täällä blogimaailmassa muistutellaan jatkuvasti kivoista tapahtumista, että varmasti kaikki mattimyöhäisetkin ehtii ajoissa mukaan!
TaiKin tiloissa järjestettävät joulumyyjäiset olivat tänäkin vuonna pullollaan opiskelijoiden design-tuotteita, taidetta ja käsitöitä. Myynnissä oli laadukasta grafiikkaa, koruja, keramiikkaa, valokuvia, magneetteja ja paljon muita hyviä lahjaideoita.
Kumma kyllä, joululahjoja löytyi tälläkin kertaa ainoastaan oman kuusen alle. Viime vuonna mukaan tarttui kolme Kira Leskisen polaroid magneettia.
Esillepano oli tärkeä osa joulumyyjäisiä. Pöytien koristeluun oli käytetty aikaa ja mielikuvitusta. 
Alunperin kurssityönä valmistunut Kalliokierros -lautapeli on jo useamman vuoden ollut yksi joulumyyjäisten hittituotteista. Pelissä seikkaillaan Kallion baareissa Jatkopulloa etsien ja vältellään matkantekoa hankaloittavia nistejä. Myyjäisissä lautapeli myytiin loppuun ennätysajassa. Halukkaat ehtivät saamaan vielä pelin itselleen lähettämällä sähköpostia kalliokierros@gmail.com 7.12 mennessä!
Sanna Rintalaulajan siepparit eivät sieppaa pois pahaa unta, vaan krapulan ja sukupuolitaudit! Yksi sellainen sänkyni yläpuolelle kiitos! Ei sillä että herpes tai klamydia vaivaisi... Sieppareita voi tiedustella osoitteesta sanna.rintalaulaja@hotmail.com!
Tätä myyntipöytää osasinkin jo Peetan suosituksesta odotella. Harmaat, neonkeltaisella villalangalla dipatut lapaset kiinnittivät erityisesti huomioni. Vauvasormilleni löytyy harvoin oikean kokoisia hansikkaita, mutta tällä kertaa nappasi! Nyt ei nakit enää pakkasellakaan palele. 
Samasta pöydästä lähti mukaan kauniin graafinen, osittain soijasta valmistettu kynttilä.
Vimmadesignin  hehkulampunmuotoiset naulakot kotiuttaisin eteiseeni anytime.
Be young, be dope, be proud like an American. Tärähtäneiden Ämmien tyynyliinapariskunta Pitt ja Jolie.
Minna Mäkipään joulukalenteri oli hirmu suloinen! Näin söpöä kalenteria voisi käyttää vuosi toisensa jälkeen uudestaan.
&BROS tunnetaan mm. keraamisista Diamonds Are Forever-koruistaan. Joulumyyjäisistä löytyi lisäksi myös ihastuttavia Elisa Konttisen ja Antti-Jussi Silvennoisen suunnittelemia Pus Pus-tyynyliinoja.
Olli Silvennoisen grafiikkaa on esillä OMANIMI galleriassa 25. joulukuuta asti. Olen saanut kutsun visiitille ystävältäni jo aikaisemmin, joten pitää käydä moikkaamassa ja tutustumassa samalla kyseiseen näyttelyyn tarkemmin!
Antti Kalevin Uni-poster oli satumaisen kaunis.
Juho Heinolan The Helsinki Booze Bag olalle ja Koffiin pussikaljalle!
Taskun pohjalle kertyi lopulta vino pino yhteistietoja ja käyntikortteja, joita oikeaan kuvaan yhdisteltäessä tuli sormi suuhun. Jos nimesi puuttuu tai haluat sen työsi kanssa näkyviin, vetäkee hihasta! Kiitos kaikille opiskelijoille tunnelmallisista joulumyyjäisistä! Nähdään ensi vuonna taatusti uudestaan.

7 kommenttia:

 1. Mä olisin oikeesti halunnu ostaa tuolta kaiken! Ne molemmat hienot kalenterit, &Brosin tyynyliinat ja timantin, polaroid-magneetteja, paljon kaikkia kuvia ja kuvituksia ja piirroksia, noi lapaset, timanttikynttilän, kaiken keramiikan, hehkulmappunaulakot ja vaikka mitä. ÄÄ sulla on nyt noi lapaset ja kynttilä ja se toinen ihana kalenteri! Mä en raaskinu pistää ropojani.. Onneks saan aika usein tyydytyksen jo siitä että otan kuvia kivoista jutuista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä näköjään raaskin, voi hittolainen... :--D Mut joo mulla ei ollu mitään käsineitä, ni noi lapaset oli kyllä ihan täydelliset! Omaa kalenteria odotellessa! Sellanen kollaasi sopis tosi hyvin sängyn yläpuolelle :--) Oioi oli kyllä taas ihan liikaa kaikkee kivaa, jäi moni niistä ihanuuksista vähän kaivertelemaan takaraivoon!

   Poista
 2. Heei, onko tietoo mistä vois kysellä noita lapasia? Google kun ei ollut ystävä tämän asian kanssa!:( On nimittäin harvinaisen mageet:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Lähetä sähköpostia osoitteeseen tiia.viikila@aalto.fi ja kysele sieltä :--)

   Poista
 3. onpa hieno ja kattava postaus! oot varmasti nähny ihan sikana vaivaa tän eteen, kun on noi linkit ja kaikki! ihan zigana respectii! wöööööw.

  VastaaPoista
 4. Mistähän noit magneetteja sais?

  VastaaPoista